ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY
Vecsés - Gyál

Energetikai tanúsítványok készítése

Hiteles energetikai tanúsítványok készítését vállaljuk Vecsésen, Gyálon, Maglódon, Gyömrőn és Monoron, családi házakra és társasházi ingatlanokra.

2012 óta kötelező energetikai minősítést végeztetni minden használt ingatlanra, ha az eladásra kerül. A tanúsítási koncepciótól várt cél, hogy a vásárlók energiatudatosabban válasszanak ingatlant, az alacsonyabb besorolás értékké váljék, és ez végül megjelenjen a piaci árakban is.

A tanúsítást előíró rendelet:

176/2008. (VI.30.) Korm. rendelet az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról.

 Mikor nem szükséges a tanúsítvány

A rendelet számos kivételt felsorol, ezek listáját érdemes áttekintenie mielőtt megrendelné munkánkat. Több épülettípus és funkció esetén nem kötelező az elkészíttetése, ezeket érdemes megtekintenie!

1
RENDELÉS

Felvesszük az adatokat és időpontot egyeztetünk a helyszíni felméréshez
2
SZEMLE

Felmérjük az ingatlant - 45 perc
3
ELKÉSZÍTÉS, ÁTADÁS

Kiállítjuk a tanúsítványt - 2 munkanap

Hiteles tanúsítvány azonosító kóddal

A tanúsítványok hitelessége a HET azonosító sorszám segítségével ellenő- rizhető. Ezt a számot az Országos Építésügyi Nyilvántartás generálja a feltöltött tanúsítványokhoz. Ezt a sorszámot bárki ellenőrizheti az adatbázisukban.

Milyen ingatlanra szeretne tanúsítványt készíttetni?

Vecsés, Gyál

Munkaterületünk központja, Vecsés, 20 000 lelket számláló város a Budapesti agglomerációban. Az itt minősített ingatlanok általában csalási házak, de természetesen más jellegű megbízásokat is vállalunk. A szomszédos Ecseren és Üllőn is végezzük a tanúsítást.
Gyálon és Alsónémedin is folyamatosan végezzük a tanúsítást, az árak menüpontban megtekinthető feltételekkel.

Maglód, Gyömrő, Monor

Nem számolunk fel kiszállási díjat Maglódon, Monoron és Gyömrőn sem. Ezeken a területeken jelentős részben részben családi házas beépítést találunk. A szomszédos Vasadon, Csévharaszton, Monorierdőn, Péteriben és Üllőn is a díjtáblázatban szereplő feltételekkel tudjuk vállalni a megbízatásokat.

Pilis, Albertirsa, Dabas

Kiszállási díjat számítunk fel a 15 km-es sugarú körön kívül található ingatlanok tanúsítása esetén, többek között Pilisen, Albertirsán, Dabason, valamint Nyáregyháza, Újlengyel, Újhartyán, Kakucs, Hernád, Örkény és Ócsa településeken.

 Az energiatanúsítvány 10 évig érvényes

A kiállítástól számítva 10 évig marad érvényes az energiatanúsítvány, amennyiben a rendeletben meghatározott követelményszintek nem változnak meg, illetve az ingatlanon nem végeznek olyan átalakítást, ami a tanúsítványban figyelembe vett paramétereket érinti (pl. fűtési rendszer átalakítása, hőszigetelés stb.) Az utóbbi esetekben a minősítést újra el kell végeztetni, de értelemszerűen csak akkor, ha az épületet újra eladják.

© 2014-2022 www.tanusitvany-vecses-gyal.hu   Minden jog fenntartva.